Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (5.89 secunde)
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
FC Buzau: R. Stoian - R. Zamfir, D. Virtej, K. Wiktorski, C. Toma - P. Gaitan, A. Carstocea, C. Ciobanu, M.
Podul de peste raul Buzau, de la Maracineni, a intrat in istorie.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Tragedie pe drumul european 85, in judetul Buzau. Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Cele doua partide propuse sa formeze guvernul detin doar 22% din mandatele din parlament.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Senatorul Florian Bodog a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: ... Declaratia mea politica de astazi porneste de la o constatare, din pacate trista, pentru sistemul de sanatate din Romania:
Premierul Calin Popescu Tariceanu a stabilit vineri seara lista noului guvern, alcatuit doar din reprezentanti ai PNL si UDMR, trimitand astfel PD in opozitie.
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Alianta DA tipa ca din gura de sarpe ca este frauda si turism electoral cit cuprinde. ... Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava.
Din pacate traditia noastra ne impinge sa credeam ca am avut un an bun pentru ca am prostit pe cineva in cursul anului.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Liderii PNL se vor reuni luni seara in cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidatilor la alegerile parlamentare, in pregatirea Delegatiei Permanente de marti.
34 din Craiovita Noua, a votat de doua ori. Ion Diaconu, de 58 de ani, din localitate, a fost propus de PNG, dar reprezenta Partidul Romania Mare in biroul electoral al sectiei amintite.
Cu toate acestea insa, numarul celor inscrisi pe lista disponibilizarilor voluntare creste de la o zi la alta, siderurgistii avand posibilitatea sa se inscrie pe lista respectiva pana in luna aprilie 2009.
Autoritatea Navala Romana (ANR) reprezinta o institutie a statului roman care se autofinanteaza prin prestarea de servicii catre armatorii sau beneficiarii navelor care intra si ies din porturile romanesti, servicii care se refera, de regula, la formalitati de intrare si iesire din port, inspectii tehnice, inspectii la tancurile petroliere, etc.
google-analytics.com